2012 m. balandžio 5 d., ketvirtadienis

E prekyba - moderni rinka.

  E prekyba - tai moderni rinka. Šį teiginį galima pagrįsti keleta aspektų - pirmiausia, e prekyba prieinama naudojant naujausias technologijas (kompiuterius - stacionarius, nešiojamus, planšetinius, kišeninius; išmaniuosius telefonus; internetą, belaidį internetą). Šios technologijos leidžia e prekybą padaryti visuomet šalia vartotojo. Taip yra todėl, nes dabartinė visuomenė itin sparčiai modernėja ir naudojasi visomis išvardintomis technologijomis.


  Be to, e prekyba suteikia galimybes naujai komunikuoti su klientais ar potencialiais klientais. Savo internetinėje parduotuvėje galite supažindinti vartotojus su naujovėmis, akcijomis, bei suteikti visą svarbią informaciją. Be to, populiaru, kuomet vartotojui suteikiama galimybė siųsti internetines užklausas, jį dominančiais klausimais ir gauti išsamius atsakymus. Taigi, e prekyba - tai patogi, komunikabili, bei interaktyvi rinka.


1 komentaras:

  1. Todėl ir populiarėja interneto svetainių kūrimas ir elektroniė prekyba, nes tai padeda surasti naujų, modernių vartotojų.

    AtsakytiPanaikinti