2012 m. balandžio 17 d., antradienis

E parduotuvė.

  E parduotuve galima apibudinti, kaip elektroninėje (virtualioje) erdvėje patalpintą internetinę svetainę, kurioje galima užsisakyti prekes ar paslaugas, bei už jas atsiskaityti. Kad būtų galima naudotis e parduotuve, Jums reikalinga tik interneto prieiga. Daug kas mano, kad atsiskaityti už internetinėje parduotuvėje užsakytas prekes galima tik internetu. Tačiau, kadangi yra galimi keletas skirtingų atsiskaitymo būdų už prekes ar paslaugas, todėl, naudojantis e parduotuve, nebūtina turėti internetinės prieigos prie savo banko sąskaitos ar apskritai banko sąskaitos.


  E parduotuvė suteikia galimybe klientui išsirinkti prekes, matant visą su jomis susijusią informaciją, išsirinkus - patalpinti jas į virtualų prekių krepšelį. Čia klientas mato tikslią jo užsakymo piniginę vertę. Kaip jau minėta, įprasta, jog e parduotuvė turi keltą galimų atsiskaitymo būdų. Taigi, vėliau asmuo pasirenka, ar atsiskaitys banko pavedimu, ar grynais pinigais, atsiimant prekes. Tuomet belieka sulaukti prekių pristatymo į atsiėmimo punktą ar tiesiai, nurodytu adresu. Patogu, greita ir paprasta.

1 komentaras:

  1. Manau, kad elektroninių parduotuvių kūrimas dabar labai naudinga paslauga, nes internetinės parduotuvės tikrai labai patogu ir dauguma žmonių jau apsipirkinėja vien jose.

    AtsakytiPanaikinti